Vanaf nu in Maastricht – Augustin Mediation

Vanaf nu in Maastricht – Augustin Mediation

Mijn naam is Jo Augustin. Ik ben bij de Belastingdienst gevormd en gekneed en heb daarbij zowel in de binnen- als de buitendienst mijn ogen goed de kost gegeven. Een van de voornaamste aspecten van mijn werk, of dat nu in de controle of in de bezwaar- en beroepsprocedure was, is de communicatie.  Heel vaak werd de dialoog gezocht maar als het niet anders kon werd er geprocedeerd. Maar het grootste draagvlak zit en zat in afspraken die in de vorm van een compromis of na een goed gesprek tot stand zijn gekomen. Nu ga ik als mediator aan de slag, maar pas nadat ik hier een gedegen opleiding bij Lifemediation heb gevolgd. Ik wil nu die opgedane kennis van nu en uit het verleden als mediator gaan inzetten. Stop met vechten en ga de dialoog aan.