Uit elkaar

Uit elkaar gaan is nooit gemakkelijk. Of je nu een echtgenoot, geregistreerd partner of samenwoner bent: de emotionele achtbaan die gepaard gaat met een breuk kan overweldigend zijn. Hetzelfde geldt voor werknemers die met ontslag te maken krijgen. Gelukkig hoef je dit pad niet alleen te bewandelen. Augustin Mediation staat klaar om jou te begeleiden tijdens deze moeilijke overgang. Wij zijn dé expert in het faciliteren van vreedzame, oplossingsgerichte ‘scheidingen’ en bieden hulp op maat om deze emotioneel turbulente periode goed door te komen.

Scheiden als echtgenoot/ echtgenote:

Wanneer een huwelijk eindigt, is de hoeveelheid juridische en emotionele zaken die geregeld moeten worden, overweldigend. Augustin Mediation begrijpt de complexiteit van scheidingen en biedt jullie begeleiding bij het verdelen van eigendommen, financiën en de zorg voor kinderen. Ik ben getraind om de communicatie tussen beide partijen te vergemakkelijken en tot overeenkomsten te komen die voor beide echtgenoten aanvaardbaar zijn. Voor uitgebreide informatie lees alles onder het kopje Scheiden en klik hier.

Scheiden als geregistreerd partner:

Als geregistreerde partners uit elkaar gaan, kunnen dezelfde uitdagingen als bij een echtscheiding zich voordoen. Augustin Mediation biedt deskundige begeleiding om partners te helpen bij het verdelen van bezittingen en financiën op een eerlijke en billijke manier, terwijl de belangen van beide partijen worden gerespecteerd.

Scheiden als samenwoner:

Voor samenwonende stellen die uit elkaar gaan, kunnen de juridische en emotionele aspecten van scheiding net zo ingewikkeld zijn als voor echtparen, zeker als er ook minderjarige kinderen bij betrokken zijn. Augustin Mediation staat klaar om te helpen bij het beëindigen en opzeggen van samenlevingsovereenkomsten, het verdelen van gedeelde eigendommen en financiële zaken en het begeleiden van gevoelens die ook bij een breuk komen kijken. We bieden ondersteuning
om de overgang naar het individuele leven zo soepel mogelijk te maken.

Scheiden als werknemer:

Het verliezen van een baan kan een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven zijn. Augustin Mediation biedt ondersteuning aan werknemers die te maken hebben met ontslag, herstructurering of conflicten op de werkplek. Wij helpen bij het onderhandelen over ontslagvoorwaarden, bieden begeleiding bij de emotionele impact en helpen om een nieuw carrièrepad  te bewandelen.

Zeg JA tegen Augustin Mediation