Arbeidsmediation in Limburg

Arbeidsmediation in Limburg

Ineens krijg je slechte beoordelingen. Je bent bang straks op straat te staan. Je krijgt kritiek die je niet kunt plaatsen. Je hebt het toch altijd prima gedaan? En hard gewerkt? En nu dreigt ontslag!     Je wordt er ziek van, slaapt slecht en je zit thuis.  Je wilt het aanvechten. Want je voelt je miskend en tekortgedaan.

Je omgeving heeft er ook last van. Maar ze kunnen je niet helpen. Je Maakt je grote zorgen.  Financieel, over je toekomst. Hoe moet het verder? Want het werk gaf je zekerheid en structuur. En niet te vergeten sociale contacten. Wat moet je strakjes zonder je vertrouwde omgeving en zonder je naaste collega’s? 

In zo’n onzekere situatie kan een mediator uitkomst bieden. Een mediator kan je helpen om snel tot een oplossing te komen.

De mediator zorgt voor veiligheid, daarbij komt niet zoals bij een rechtszaak je hele hebben en houden op straat te liggen. In vertrouwelijke gesprekken kun je vertellen wat je op je hart hebt. Er is ruimte voor je frustratie en wanhoop. En er ontstaat uitzicht op een oplossing. Een mediator helpt je om er samen weer uit te komen.

Hulp nodig? Neem even contact op en binnen een paar dagen zitten we samen aan tafel. 

Jo Augustin
MfN Registermediator