Mediation in Maastricht

Mediation in Maastricht

Ineens krijg je slechte beoordelingen. Je bent bang straks op straat te staan. Je hoort kritiek die je niet kunt plaatsen. Je hebt het toch altijd prima gedaan? En hard gewerkt? En nu dreigt ontslag! Je bent er ziek van en zit thuis. Je wilt het aanvechten. Want je voelt je miskend en tekortgedaan.

Je omgeving heeft er ook last van. Maar ze kunnen je niet helpen. Je maakt je zorgen. Financieel, over je toekomst. Hoe moet het verder? Want het werk gaf je zekerheid en structuur. En niet te vergeten sociale contacten. Wat moet je straks, zonder collega’s?

In zo’n onzekere situatie kan een mediator uitkomst bieden. Een mediator kan je helpen om snel tot een oplossing te komen.

De mediator zorgt voor veiligheid, daarbij komt niet zoals bij een rechtszaak je hele hebben en houden op straat te liggen. In vertrouwelijke gesprekken kun je vertellen wat je op je hart hebt. Er is ruimte voor je frustratie en wanhoop. En er ontstaat uitzicht op een oplossing. Een mediator helpt je om er samen weer uit te komen.

Jo Augustin
MfN Registermediator