Conflicten oplossen middels Mediation

Conflicten oplossen in Maastricht en heel Limburg

Een conflict is eigenlijk het best te omschrijven als een containerbegrip met heel veel verschillende betekenissen en met de nodige (soms explosieve) vormen van zichtbaarheid.

Maar in de kern is het een botsing van culturen, verschillen van meningen met ieder een eigen waarheid en een botsing van belangen. En als een dergelijk conflict op je pad komt is het voor velen bijna onmogelijk om rustig en vriendelijk te blijven en te blijven luisteren naar de ander. Een conflict is heel vervelend en kost vaak de nodige nachtrust en vooral omdat men zelf geen oplossing meer ziet en het soms heel moeilijk is om hierbij hulp te vragen.

Conflicten oplossen doen we doordacht, accuraat en vooral samen!

Of het nu een conflict in je relatie is of in de arbeidsrelatie. Door alle emoties die er bij je opkomen is het moeilijk om een en ander bespreekbaar te maken terwijl je eigenlijk ook weet dat je zo snel mogelijk van dit conflict af wil.

En daar komt nu de professionele mediator Jo Augustin van Augustin mediation in maastricht in beeld die jullie helpt om samen dat conflict bespreekbaar en vooral beheersbaar te maken. Die jullie weer samen in gesprek brengt en daardoor jullie meer bewust maakt van het hier en nu en vooral waar je over een week of maand weer wil staan.

Jo Augustin helpt jullie om van stellingen belangen te maken om die vervolgens weer bespreekbaar te maken. Die jullie helpt bij het zoeken van de stip aan de horizon waar je dolgraag binnenkort weer zou willen staan.

Een conflict oplossen is niet zogezegd en zo gedaan. Maar met mijn hulp garandeer ik je dat het meer draagbaar wordt en dat ik jullie help bij het zoeken van jullie optimale oplossing. Het gaat daarbij niet om mijn oplossing maar om die van jullie want zoals jullie weten is de mediator onpartijdig en neutraal. En oplossingen waar jullie zelf op uit komen houden altijd langer stand.

Dus kan ik jullie helpen? Mail of bel Augustin mediation. Meestal zitten we dan binnen een paar dagen samen aan tafel.

Stop met vechten maar ga samen met mij de dialoog aan.

Bel of mail en Zeg JA tegen mediation.

Ik begeleid jullie samen door de mediation procedure, beiden op zoek naar het optimale resultaat. Alle gesprekken tijdens de bemiddeling zijn vertrouwelijk. Dat geldt ten opzichte van alle derden, zelfs voor de rechter. Ook is deelname en afronding van de mediation volledig op vrijwillige basis.

Dit geeft beide partijen de vrijheid om vrij uit te kunnen spreken, te vertellen wat je dwars zit en samen op zoek te gaan naar mogelijke oplossingen.

Zeg JA tegen Augustin Mediation